Loyalty Lab neemt The Other Side of the Moon over

20-06-2012 (08:29) - Bureaus

Per 1 juni heeft het in loyaliteitsmarketing gespecialiseerde Amsterdamse bureau Loyalty Lab een meerderheidsaandeel genomen in het creatieve bureau The Other Side of the Moon. Belangrijkste reden voor de overname is volgens Jasper van IJssel, oprichter van de Loyalty Lab Groep, om ook het creatieve gedeelte van loyaliteitsprogramma’s  in eigen huis te hebben. 
 
The Other Side of The Moon is een creatieve studio met klanten als Ballast Nedam, VvAA, KPN en Nederlands Philharmonisch Orkest. Belangrijkste reden voor de overname is volgens de oprichters Mike Riegel en Justin Harris om operationele schaalvoordelen te creëren en creatieve dienstverlening aan klanten van Loyalty Lab te kunnen leveren.
 

The Other Side of The Moon zal als zelfstandige B.V. binnen de Loyalty Lab groep blijven opereren, onder leiding van Paul Loohuis, Managing Director van Loyalty Lab Nederland.  Het bureau trekt in het nieuwe pand van Loyalty Lab aan de Van Slingelandtstraat in Amsterdam. Mike Riegel, de huidige eigenaar van The Other Side of the Moon, behoudt een minderheidsaandeel houden in The Other Side of The Moon. 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch