SuperHeroes ontwikkelt ‘Roast’-app

17-08-2012 (08:22) - Bureaus

De ‘Comedy Central Roast of…’ is een jaarlijks hoogtepunt waarin een bekende Amerikaan op een ironische wijze wordt beledigd en/of geëerd door de beste stand-up comedians in Amerika. Na het grote succes van ‘The Roast of Charlie Sheen’, pakt Comedy Central het dit jaar met ‘The Roast of Roseanne’ nog groter aan. Tijdens de uitzending op maandagavond 20 augustus kunnen kijkers live mee roasten met de speciale Home Roaster. Niet alleen in een 2nd screen, maar ook in een 3rd screen.
 
Kijkers kunnen via de 2nd screen Home Roaster web app – ontwikkeld door SuperHeroes -op Roast2012.nl via desktop/laptop of tablet hun mening geven op de grappen van de Roast.  Flame Roseanne bij iedere geweldige roast of blus haar als ze te hard geroast wordt. En de Roast-O-Meter toont live hoe Nederland erover denkt, zodat de beste grappen meteen te zien zijn.
 
Als primeur heeft Comedy Central speciaal voor mobiel de Roast Remote als 3rd screen web app ontwikkeld. Supersimpel live mee burnen en blussen en zo ook bijdragen aan de Roast. De grootste burns en blusmomenten verschijnen direct live in het TV-programma.

Rogier Vijverberg van creative digital agency SuperHeroes dat de apps ontwikkelde: ‘Ook de passievere kijkers willen we bedienen: lekker burnen of blussen en delen! Genoeg reden voor 3rd screen oplossing dus.’ 


Reacties

Heel erg gaaf en past perfect bij een zender als Comedy Central!
Maarten @ 17-08-2012 09:33 uur
RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch