TriMM ontwikkelt app topatletiek-evenement

21-05-2012 (08:23) - Bureaus

TriMM heeft de mobiele applicatie ontwikkeld voor het internationale vijfdaagse topatletiekevenement FBK-Games, dat deel uitmaakt van de IAAF World Challenge. De applicatie biedt voorafgaand en gedurende het evenement actuele informatie. Het belangrijkste atletiekevenement van Nederland heeft daarmee een eigen gratis app voor zowel het iOS- als het Android-platform.
 
FBK-Games, dat sinds 1981 jaarlijks in Hengelo wordt georganiseerd, trekt elke keer weer atleten van over de hele wereld. Het vijfdaagse spektakel, dat dit jaar 24 mei van start gaat, kent een vol programma met verschillende wedstrijden, waaronder discuswerpen, kogelstoten en polsstokhoogspringen.
 

De applicatie biedt zowel thuisblijvers als bezoekers van het evenement een actueel overzicht van het evenement. In de applicatie is niet alleen nieuws, het programma en achtergrondinformatie over de atleten te vinden, maar ook de uitslagen. Bij een dergelijk evenement waar legio onderdelen op de agenda staan, is het geen overbodige luxe om het overzicht te houden. 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch