Utrechtse Communicatiekring lanceert nieuwe website

13-03-2012 (08:51) - Bureaus

De Utrechtse Communicatiekring (UCK) heeft een nieuwe website en een nieuwe huisstijl. Deze vernieuwing markeert de groei en bloei van de kring, die de afgelopen jaren verdubbelde in ledenaantal tot nu 430 communicatieprofessionals. 
 
De website van de UCK biedt nieuws en achtergronden over de Utrechtse communicatiewereld en informatie voor leden. In 2011 trok de site 39.848 bezoekers. Zij waren goed voor 78.574 pageviews. De vernieuwde website is geïntegreerd met LinkedIn, Facebook en Twitter en is geoptimaliseerd voor tablets en smart phones. Om de toegankelijkheid voor visueel beperkten te garanderen is gezorgd dat de site voldoet aan de webrichtlijnen. De nieuwe site is onder supervisie van UCK-lid Raoul Zonnenberg gerealiseerd door internetbureau EZCompany, dat na een bureaucompetitie werd geselecteerd.
 

De nieuwe huisstijl brengt de verwantschap van de UCK met de regio Utrecht tot uitdrukking. Kleur en vorm verwijzen naar het wapen van de provincie Utrecht en naar de kunstbeweging De Stijl, die ook in Utrecht veel invloed had. 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch