5PM werkt voor Center Parcs

03-02-2021 (11:17) - Bureaus

YouTube Marketing Agency 5PM helpt Center Parcs Nederland, België, Duitsland en Frankrijk met een prominentere expert-rol in te nemen op YouTube. Het Amsterdamse bureau ontwikkelde een YouTube-strategie, met onder andere kanaaloptimalisatie en channel management, en heeft een DDCC-onderzoek uitgevoerd. Ook is er een nieuw kanaaldesign doorgevoerd met thumbnails en banners, en is de content geoptimaliseerd. Studio Catwise is inmiddels aan de slag gegaan met data-gedreven content creatie, waar de eerste video van is gepubliceerd.
 
Kevin den Haan, Content Manager Center Parcs Europe: “We willen onze klanten in zowel Nederland, België, Duitsland als Frankrijk op alle mogelijke manieren informatie bieden en dit afstemmen op hun behoeftes. YouTube is daar tegenwoordig een belangrijk onderdeel van. Daarnaast vinden we het belangrijk om ons bereik te verbeteren op YouTube. 5PM helpt ons onze strategie goed uit te voeren met hun kennis en tools, zo stemmen we de content veel beter af op de doelgroep.”
 
Ronen Wolf, Co-founder 5PM en Studio Catwise: “Wij geloven dat data merken kan helpen om effectiever gebruik te maken van video. YouTube is de grootste database op het gebied van organisch kijkgedrag wereldwijd. Voor Center Parcs wilden we weten welke content zij konden maken, om hun doelgroep beter te informeren. Met onze DDCC, dit is een Data Driven Content Creatie-onderzoek, analyseren we de YouTube-database grondig om zo achter de kijkintentie van hun doelgroep te komen. Hiermee verhogen we de organische kijktijd en daarmee de aanwezigheid van Center Parcs op YouTube en claimen hiermee het domein ‘Center Parcs.”

 


 


Media

Marketing

Economisch