albelli kiest All Response Media Nederland

24-05-2017 (11:51) - Bureaus

albelli brengt de TV mediaplanning, media inkoop en executie voor een viertal Europese markten onder bij All Response Media Nederland. Uitgangspunt voor de pitch was een bureau te selecteren dat vanuit Amsterdam de TV activiteiten voor albelli in Nederland, Belgie, Noorwegen en Zweden zou kunnen servicen om betere inkoopvoordelen te genereren en kennis te delen teneinde toekomstige investeringen te optimaliseren.


Bart Westerveld (Country Manager – albelli): “All Response Media overtuigde ons tijdens de pitch met hun data gedreven aanpak en enthousiasme. Daarnaast werken ze met een tool die ons veel inzichten gaat geven in de performance van TV campagnes. Wij kijken erg uit naar een succesvolle samenwerking”.

datagedreven
Gerrit Nagel
(General Manager – All Response Media): ”albelli’s wensenlijstje was ons op het lijf geschreven: wij doen immers voor veel van onze klanten centraal vanuit de hoofdstad de planning en inkoop voor meerdere landen teneinde door middel van analyse en optimalisatie betere resultaten te bewerkstelligen. Onze datagedrevenheid past naadloos bij albelli’s ambities. Daarbij is de toepassing van onze ARMalytics tool van doorslaggevende betekenis."


Media

Marketing

Economisch