Amplifon kiest opnieuw voor dentsu

09-03-2022 (13:13) - Bureaus

Amplifon, specialist in hoorzorg, heeft na een intensief pitchtraject gekozen om de relatie met dentsu voort te zetten. Sinds 2016 is dentsu het mediabureau voor Amplifon in meer dan 29 landen en verantwoordelijk voor mediastrategie, -planning en inkoop van zowel digitale als non-digitale media.
 
Gijs Vermeulen, Head of Marketing Amplifon Nederland: “Wij zijn blij met de keuze om de succesvolle partnership voort te zetten met dentsu als sterke lokale en internationale multichannel partner. Hun strategische kennis heeft ons opnieuw overtuigd! ”
 
Gillian Ydema, Client Director dentsu:  “We zijn erg blij dat we de samenwerking met Beter Horen kunnen voortzetten, omdat we elkaar vinden in de fundamenten van een goede samenwerking: open communicatie, toewijding en elkaar challengen om de beste resultaten te behalen en deze te vieren. We zijn ook trots dat er weer voor dentsu is gekozen vanwege onze sterke strategische kennis en tevens kennis en ervaring van de hoorzorgmarkt. Het hebben van dezelfde drijfveren en ambitieniveau zijn de vertrekpunten van ons partnership.”
 
 
 
 

Media

Marketing

Economisch