Blyde Benelux gaat NIU helpen steden te vergroenen

10-08-2021 (12:48) - Bureaus

De luchtkwaliteit in Europa moet verbeterd worden om steden leefbaarder te maken. Vanaf 2030 mogen nieuwe vervoermiddelen in Nederland en België zodoende geen CO2 meer uitstoten en moet de uitstoot met vijftig en vijfendertig procent respectievelijk omlaag. NIU, de leverancier van slimme stedelijke mobiliteitsoplossingen, ziet het als haar missie een grote bijdrage te leveren aan de transitie naar groenere steden. Om die missie kracht bij te zetten bundelt het Chinese, beursgenoteerde bedrijf de krachten met B-Corp gecertificeerd pr-bureau Blyde Benelux.
 
De e-scooters van NIU hebben wereldwijd al meer 2,3 miljoen CO2-uitstoot bespaard, wat gelijk staat aan het planten van 118 miljoen bomen. De urban mobilityaanbieder wil deze impact verder vergroten en zette onlangs de volgende stap naar groenere en leefbaardere steden met de introductie van een geheel nieuwe scooter: de MQi GT.


Groenere steden

Om NIU meer naamsbekendheid te geven in Nederland en België, is het merk de samenwerking aangegaan met pr-bureau Blyde Benelux. Als B-Corp met de missie “creating a positive footprint worldwide”, is Blyde de juiste sparringpartner rondom duurzaamheid, gekoppeld aan stijl, gemak en design.

 

 


Media

Marketing

Economisch