Clarity neemt digital marketingbureau 3WhiteHats over

10-05-2021 (13:21) - Bureaus

Clarity, het internationale bureau voor geïntegreerde communicatie, maakt vandaag de overname bekend van 3WhiteHats, een creatief digital marketingbureau gespecialiseerd in SEO, PPC (Pay-per-click) en Analytics. Het bureau heeft kantoren in Londen en Cornwall, en bedient internationale klanten zoals Abellio, Aon en Invesco.
 
De overname van 3WhiteHats is een belangrijke stap in de ambitie van Clarity om alle communicatiedisciplines bijeen te brengen in één organisatie. De toevoeging van diepgaande analytics, PPC en SEO aan het huidige dienstenpakket stelt Clarity in staat haar klanten nog beter te ondersteunen met uitgebreide en impactvolle campagnes. De combinatie van PR en digital marketing helpt creatieve campagnes te optimaliseren voor maximaal commercieel effect.  
 
Sami McCabe, oprichter en CEO van Clarity, zegt over de deal: "De overname van 3WhiteHats is een belangrijke mijlpaal in ons groeiverhaal. Het creëert enorme kansen voor beide teams om te werken aan echt geïntegreerde campagnes voor een groeiend klantenbestand met enkele van de meest interessante en ambitieuze bedrijven ter wereld. Onze bedrijfsculturen passen perfect bij elkaar. We zien nu al een aantal geweldige samenwerkingen die uitzonderlijke resultaten opleveren voor onze klanten en tegelijkertijd ontzettend leuk en uitdagend zijn voor onze teams. We zijn vastbesloten ons aanbod te blijven ontwikkelen, zodat we nog beter kunnen inspelen op wat klanten nodig hebben in hun groeitraject en we nieuwe interessante kansen kunnen creëren voor onze mensen."

 


Media

Marketing

Economisch