Dept Bureau van het Jaar, TRUUS New Kid on the Block, SIRE Adverteerder van het Jaar

30-09-2020 (18:00) - Bureaus

Eindelijk was het dan zover: op woensdag 30 september vond de Uitreiking SAN Accenten 2019 plaats via een livestream uitzending waarbij Frits Sissing de uitreiking voor zijn rekeming nam. De fysieke SAN Accenten worden de komende dagen persoonlijk overhandigd aan de winnende adverteerders en hun bureaus, hier zetten de de kampioenen van de avond alvast in de spotlights.
 
Naast de lijst met 35 SAN Accenten 2019 uit de 11 reguliere categorieën werden ook  de ABC Accenten, het SAN New Kids on the Block Accent en – nieuw - het SAN Next Merkenbouwer Accent 2019 bekend gemaakt.
 
ABC ACCENTEN 2019
Adverteerder van het Jaar: SIRE
Bureau van het Jaar: Dept 
Consistent Accent: ASN Bank 
 
SAN New Kids on the Block Accent 2019
Truus (foto rechts: Japie Stoppelenburg)
 
SAN Next Merkenbouwer Accent 2019
Renée Kiesouw, FrieslandCampina


TBWA\Neboko, Joe Public en Roorda winnen meeste Accenten

Bij de ‘gewone’ Accenten sleepten TBWA\Neboko (6 Accenten) en Joe Public en Roorda (elk 3 Accenten) de meeste bekroningen on de wacht. Ook DDB, Persuade, Selmore en The Odd Shop deden het met 2 Accenten elk bovengemiddeld goed.
 
 
Kijk hier voor de winnaars van de 35 SAN Accenten in 11 categorieën
 

Lees ook FONK 295

Lees ook FONK Magazine 295 met daarin alles over de drie finalisten SAN New Kids on the Block 2019, de ABC Accenten 2019 èn Who to Watch dat traditioneel een eerste sneak peek biedt op kanshebbers op de SAN New Kids on the Block Considerationlist 2020!
 
Wil je FONK lezen, maar heb je geen abonnement? Kies dan nu voor een digitaal abonnement en lees FONK nu drie maanden gratis!

 

De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.

Media

Marketing

Economisch