Dept neemt Amerikaans software agency Devetry over

18-03-2021 (14:40) - Bureaus

Devetry, Denver’s grootste software engineering agency, heeft vandaag aangekondigd dat het zich heeft aangesloten bij digital agency Dept. Met deze stap breidt Dept haar tech discipline uit.
 
Devetry, opgericht in 2015, is het grootste onafhankelijke software engineering bedrijf van Denver met een jaarlijkse omzetgroei van meer dan 100%. Het Amerikaanse bedrijf, dat werkt voor klanten als Intel en Arizona State University, is gespecialiseerd in software ontwikkeling (waaronder ERP, CRM, Cloud applications) en DevOps services. Devetry sluit zich aan bij Dept, net zoals Rocket Insights, BASIC® en Byte eerder deden. Hiermee brengt full-service digital agency Dept creativiteit, technologie en data-experts samen in geïntegreerde teams voor klanten als bol.com, Univé, Thuisbezorgd.nl, Bugaboo, Aegon en Maandag.
 
Brett Truka, CEO en medeoprichter van Devetry: "Door ons aan te sluiten bij Dept kunnen we onmiddellijk onze wereldwijde aanwezigheid opschalen en ons serviceaanbod op gebied van data, digitale marketing en commerce uitbreiden via een breed scala aan technologieën. We delen een passie voor tech, blije klanten en onze mensen, en kijken uit naar komende jaren met Dept."
 
"Met Devetry versterken we onze technologie- en engineeringcapaciteit in de VS en verkennen we nieuwe markten in Denver en Portland." vertelt Dimi Albers, CEO van Dept.

 


Media

Marketing

Economisch