Designbureau Skybox overgenomen door Trimm

25-04-2018 (11:15) - Bureaus

Het Amsterdamse designbureau Skybox is onderdeel geworden van TRIMM. Door de synergie op te zoeken, zal er meer slagkracht zijn op het gebied van identity-, brand-, user experience-, en visual design in combinatie met digitaal vakmanschap.


Het toetreden van Skybox zal ervoor zorgen dat er bij TRIMM – naast nog meer designcapaciteit op het digitale vlak – een dedicated team is voor branding en user experience design. Doordat we samen het digitaal vakmanschap omarmen kunnen we onze klanten van nog betere concepten en oplossingen voorzien.


Rogier Florijn
, directeur bij TRIMM: “Het aansluiten van Skybox bij de TRIMM-familie is een aanvulling op ons full service digital dienstverlening. Door samen aan projecten te kunnen werken, kunnen we onze klanten nog beter bedienen met meer impact op het merk door digital design”.


Skybox zal vanuit Amsterdam onder haar eigen naam blijven opereren. TRIMM zal echter op hetzelfde adres een Amsterdamse vestiging openen en daar ook een team opbouwen. Hierdoor zijn we ervan overtuigd dat beide labels elkaar kracht geven en kunnen groeien.

 

 


Media

Marketing

Economisch