Digitas Amsterdam en Episerver in strategisch partnerschap

22-03-2018 (15:11) - Bureaus

Digitas Amsterdam en Episerver hebben een strategisch partnerschap aangekondigd om de markt gezamenlijke expertise en oplossingen te bieden op het gebied van digitale marketing, data en commerce. De samenwerking moet bedrijven helpen met het uitblinken en sneller worden in het bereiken van hun digitale merk, ook op multinationale schaal. 


Karen Chastain, directeur Strategische Allianties en Global Partners van Episerver: "Episerver is 's werelds snelst groeiende leverancier van digitale marketing en digitale commerce platforms die we leveren via een netwerk van zeer ervaren en bekwame partners. We zijn verheugd om Digitas Amsterdam toe te voegen aan ons netwerk van strategische partners en kijken ernaar uit om samen te werken om onze klanten te helpen hun digitale transformatie doelen te bereiken.” 


Tom Bals
, managing director Digitas Amsterdam: "Digitas heeft als doel om mensen en merken te verbinden op alle touch points; digitaal, fysiek en opkomende technologieën. Het Episerver platform is hier een belangrijk component in. De Episerver propositie support ons in het realiseren van deze omnichannel experience voor onze klanten. Door onze gezamenlijke executiekracht helpen we onze klanten met de uitrol van multi-site en multi-country digital experience platformen.” 

 

europese markt

In navolging van het partnership opent Digitas haar Episerver Center of Excellence (CoE). Vanaf de locatie in Amsterdam, bedienen zij de Europese markt met Episerver kennis en advies. De CoE biedt klanten marktleidende Episerver-expertise en uitvoerende ondersteuning op het gebied van marketing en commercie. 

 

 


Media

Marketing

Economisch