Dit zijn de zes shortlisted bureaus SAN New Kids on the Block 2016

30-03-2017 (06:46) - Bureaus

De verkiezing van de nieuwe generatie bureaus door Stichting SAN samen met de initiatiefnemers B&BA en Fonk klimt langzamerhand naar een hoogtepunt. Tijdens een geïnspireerde jurymiddag bij B&BA in Vreeland zijn op 28 maart de 15 Longlist kandidaten besproken en beoordeeld door de leden van de Hoofdjury SAN NKOTB 2016. Dit zijn de zes shortlisted bureaus die zich op 9 mei voor de Hoofd- en SAN Vakjury zullen presenteren:


In alfabetische volgorde:
Capitola Digital
GOSPOOKY
Goud Uberconnected
Lifehunters
Tosti Creative
Wunder

van Shortlist naar Finalist

De 6 bureaus van de Shortlist, presenteren zich op 9 mei voor de Hoofdjury en de SAN Vakjury. Zij kunnen gebruik maken van een coach, de volgende vakgenoten stellen hun kennis belangeloos beschikbaar: Wim Andrea, Fred Moolhuijsen en Ronald Voorn.
De SAN Vakjury wordt gevormd door juryleden van de Stichting Adverteerdersjury Nederland. Gedurende deze middag wordt bekend gemaakt welke 3 bureaus doorgaan als Finalist en  de uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de uitreiking SAN Accenten 2016 op donderdag 1 juni  in Studio 21 in Hilversum.


Hoofdjury
De Hoofdjury staat onder leiding van de onafhankelijke juryvoorzitter Guda van Noort (foto)  in het dagelijks leven directeur van het SWOCC en Assistent Professor aan de UVA.

De Hoofdjury bestaat dit jaar uit:
Winnaar voorgaand jaar: Anneke Schogt, IMA | Influencer Marketing Agency
Twee externe deskundigen: Rob Benjamens, B&BA en Lucy van der Helm, SIRE
Twee vanuit vakmedia: Nicolette Hulsebos, FONK en Ronald ter Voert, EMERCE
Twee SAN bestuursleden: Jasper van der Bijl, Pon en Jeroen Hubert, IKEA
Twee vanuit bureaus: Bas Korsten, J. Walter Thompson A’dam en Klaas Weima, Energize

 

Media

Marketing

Economisch