EBay Classifieds Group Benelux kiest Happiness als creative lead agency

09-02-2021 (11:59) - Bureaus

eCG Benelux heeft Happiness aangesteld als creative agency partner voor Marktplaats en 2dehands. Het Belgische bureau werkt samen met het nieuwe Nederlandse bureau Higuita van ex-Happiness creative director Niek Eijsbouts, en doen hiermee hun intrede op de Nederlandse markt.
 
The Good
Happiness heeft voor Markplaats een ecosysteem uit de grond gestampt: The Good. Het werkt voor de Nederlandse markt samen met een andere creatief/strategische speler: Higuita. Higuita is het recent gestarte creatieve bureau van onder andere Jorn de Geus en Niek Eijsbouts. Eijsbouts was al creatief directeur bij Happiness van 2012 tot 2015 en maakte deel uit van het team dat in 2013 2dehands won.
 
Circulair
"Geheel in lijn met het platform kun je zeggen dat nu zelfs de creatief directeur op Marktplaats “circulair” is. Met mijn achtergrond bij Happiness voor 2dehands, en onze kennis over digitale merken bouwen hebben we samen een ecosysteem opgetuigd met de juiste creatieve en strategische Nederlandse knowhow én cultuur." zegt Niek Eijsbouts.

Happiness is het Creative Connectivity Agency dat merken verder helpt in een 3.0 tijdperk van communicatie. Het gelooft sterk in de combinatie tussen data en creativiteit. Higuita is het Amsterdamse communicatiebureau dat zich specialiseert in merkcommunicatie en digital development. Higuita bedenkt communicatie die altijd verrast en combineert dit met de in-house ontwikkeling van digitale producten.

 


Media

Marketing

Economisch