Foam heeft nieuwe strategische en creatieve partner

27-02-2018 (15:08) - Bureaus

Khanna\Reidinga\Faralley\LeBon, nu KRFL, wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de positionering en communicatie van de door Foam geïnitieerde projecten in binnen- en buitenland. 


"De afgelopen jaren is Foam sterk gegroeid, we zijn meer en meer internationaal gaan werken", zegt Marloes Krijnen, oprichter en directeur van Foam. “We maken tentoonstellingen en organiseren activiteiten, maar Foam is veel meer dan een museum in Amsterdam. We zijn op steeds meer plekken in de wereld actief met verschillende projecten en initiatieven waarbij de nadruk ligt op het scouten en presenteren van jong talent. KRFL onderschrijft onze internationale ambities en gezamenlijk zullen we de volgende stappen zetten om deze uit te bouwen.” 


Hesling Reidinga
, creatief directeur van KRFL is blij met de nieuwe samenwerking: "Foam staat met haar programmering en met FoamMagazine wereldwijd bekend als de curator van jong fotografietalent en ze sluiten met ambities perfect aan bij onze (inter)nationale clientèle en creatieve aspiraties." 

 

internationaal

Het komend jaar zal Foam onder meer activiteiten ontplooien in New York, Londen, Frankfurt, Parijs, Seoul en Mexico Stad. Maar ook lokale en regionale initiatieven en educatieve projecten zoals Look across the Water! blijven van belang.


Media

Marketing

Economisch