Gravity aan de slag voor Peijnenburg en Snelle Jelle

24-04-2018 (13:33) - Bureaus

Bestaande marketingstrategieën vertalen naar nieuwe merkwebsites, dat is de taak die Peijnenburg en het merk Snelle Jelle voor ogen hadden bij het kiezen van een nieuw bureau. Gravity is het geworden, en ze hebben pijlsnel de nieuwe websites afgeleverd die nu live staan. Na de zomer volgt het slotstuk met de corporate website voor het bedrijf. 


Marco Groenendijk van Gravity: "In deze nieuwe samenwerking staat het uitvoeren van de bestaande marketingstrategieën naar nieuwe merkwebsites voor Peijnenburg en Snelle Jelle centraal. Toegankelijkheid en transparantie zijn pijlers die we in ons achterhoofd houden tijdens dit hele proces. We zijn trots dit te hebben bewezen voor Snelle Jelle en Peijnenburg en dat we hen aan ons portfolio mogen toevoegen.’

 

frisse start

Het is de eerste keer dat de partijen samenwerken. Bart Hendriks van Peijnenburg: "De samenwerking met Gravity heeft een verfrissend en creatief nieuw digitaal gezicht voor onze merken opgeleverd. Gravity neemt het eigenaarschap van het eindproduct serieus en hanteert daarbij een hoge lat. Vanaf de start van het traject ervaren we een zeer betrokken team." 


De websites van Peijnenburg en Snelle Jelle zijn vrijdag 13 april live gegaan. Na de zomer wordt ook de corporate website van Peijnenburg opgeleverd.


Media

Marketing

Economisch