Jury kiest drie finalisten SAN New Kids on the Block

28-04-2016 (21:26) - Bureaus

Donderdag 28 april presenteerden de zes kandidaten voor de titel SAN New Kids on the Block 2015 zich aan de Vakjury en de Hoofdjury bij B&BA in Vreeland. Het was een close finish, maar na twee uur presenteren kozen de beide hoofdjury's unaniem drie finalisten: FX, Influencer Marketing Agency, en Made.for.Digital.


Tijdens de feestelijke uitreiking van de SAN Accenten op 26 mei aanstaande wordt bekend gemaakt welk van deze drie bureaus het SAN Accent New Kids on the Block 2015 mee naar huis mag nemen.


Juryleden
Tijdens de juryronde op 28 april was de 32 koppige Vakjury geselecteerd uit de juryleden van de Stichting SAN. De Hoofdjury bestond uit Guda van Noort (voorzitter, directeur SWOCC/UVA), Jordi Romkema (winnaar vorig jaar, Superhero Cheesecake), Rob Benjamens (B&BA), Lucy van der Helm (SIRE), Nicolette Hulsebos (hoofdredacteur Fonk Magazine), Paul Geraeds (vorzitter SAN, Bakker), Jasper van der Bijl (PON/VW), Boris Nihom (ACHTUNG!) en Eddy Salfischberger (Alfred).


hommage
In Fonk Magazine 182 interviews met de drie finalisten, als ook een hommage aan de bureaus die vandaag de laatste ronde nèt niet haalden. Fonk 182 verschijnt op 2 juni aanstaande.
 

Op de foto van links naar rechts: Paul Geraeds (SAN), John van de Vorstenbosch (FX), Anneke Schogt, (IMA) Jelle Kolleman (Made.For.Digital) en Guda van Noort (juryvoorzitter)
 

(Foto: Gerry Hurkmans)


Media

Marketing

Economisch