Kia Motors Nederland kiest XXS Amsterdam

18-12-2017 (14:15) - Bureaus

Vanaf 2018 gaat XXS Amsterdam alle marketing- en brandcommunicatie voor de Nederlandse markt voor Kia verzorgen. De ‘full service’ aanpak van het bureau is in lijn met de grote ambities van de importeur. 


Kia Motors Nederland B.V. heeft een succesvol jaar achter de rug. Om deze stijgende lijn door te zetten heeft Kia een pitch gehouden voor haar creatieve bureau. De keus is gevallen op communicatiebureau XXS Amsterdam.


“De keuze voor XXS is samen met het hele team gemaakt. De ervaring, bewezen successen, manier van werken en de mentaliteit van het bureau passen bij de grote ambities die Kia op de Nederlandse markt heeft. De ‘full service’ propositie van het bureau geeft bovendien consistentie en efficiëntie waardoor wij ons nog meer kunnen richten op het streven om Kia in de top 5 van automerken in Nederland te brengen”, aldus Maaike Aarts, Manager Communications & PR van Kia Motors Nederland.
 

bijzonder happy

“We zijn bijzonder happy om voor Kia aan de slag te mogen gaan. XXS heeft vanaf de oprichting 20 jaar geleden, het allerbeste werk gemaakt voor ‘Brave and Ambitious Brands’. Kia heeft, sinds haar komst in Nederland 25 jaar geleden, meer dan bewezen zowel ‘brave’ als ‘ambitious’ te zijn”, aldus Piet Hein Smit, directeur XXS Amsterdam


Media

Marketing

Economisch