Maak kennis met de 24 SAN Juryvoorzitters 2020-2021

22-01-2021 (11:08) - Bureaus

Dit jaar, gezien de huidige maatregelen, geen fysieke kick-off van het nieuwe SAN Juryseizoen.  Dt keer vanuit hun perfect geoutilleerde Miele online studio een livestream bijeenkomst via Teams met de  24 SAN juryvoorzitters, het SAN bestuur en kantoor. Zij werden geïnspireerd door Japie Stoppelenburg, founder van het bureau Truus en winnaar SAN New Kids On The Block 2019 met zijn kijk op jureren en ons vak: ‘Innovatief maar met een extreme focus op de gewone mens’.
Een mooi uitgangspunt aldus de SAN om juist in deze tijd te laten zien hoe je op een transparante ‘gewone’ manier jouw case kunt delen met de jury. Stoppelenburg gaf daarbij ook een serieuze boodschap mee aan de  achterban, de adverteerders van Nederland: ‘Denk bij jouw communicatie niet alleen aan de grachtengordel maar juist meer aan de mensen daarbuiten’. Al met al mooi passend bij het DNA van de SAN: Kennis delen.
 
Vanzelfsprekend werd de bijeenkomst ook aangegrepen om de 24 juryvoorzitters van de dit jaar 12 SAN categorieën (want dit jaar nieuw de categorie Actualiteiten) te briefen over het jureren en het begeleiden van het juryproces, geleid door Caroline van Turennout (Zeeman, SAN bestuurslid en voorzitter van de Jurycommissie).
 
Een woord van dank aan Patricia Slootjes (Director Marketing Miele) voor haar gastvrijheid en zeker ook aan de technische medewerkers voor hun begeleiding in de Miele online studio.
 

Dit zijn de 24 SAN Juryvoorzitters

Actualiteiten: Ine Stultjens / Auping en Thomas van Vessem / DPG Media
Business-to-Business: Youry Bredewold / Dolby Global en Laura Geuze / Samsung
Corporate (incl. Personeel): Jolanda Ravenek / Eneco en Martijn Swijghuisen Reigersberg /
ABN AMRO
Dienstverlening: Martijn Couwenberg / Centraal Beheer en Erik Siemens / Elsevier
Dienstverlening Financieel: Maartje Bersi / SNS en Chris Kersbergen / Rabobank
Durables: Hidde-Jan Haven / BMW en Patricia Slootjes / Miele
Fast Moving: Cees Hannema / Unilever en Emilie Heesters / Duvel Moortgat
Non-Profit & Overheid: Marieke de Klein / Het Scheepvaartmuseum en Kolja Urban / KWF
Retail: Michael Blankert / JustEatTakeaway.com en Mariëlle Rooswinkel / Karwei
Smart Idea: Sylvia Coumans / PostNL en Laura van Gestel / VodafoneZiggo
Vrije Tijd: Ana Henriques / TUI en Ingrid Timmer / Storytel
Branding 360°: Marcel Kalmeijer/ ISS Facility Services en Mariëlle Krouwel / PwC
 
Alle voorzitters en leden van de juryteams stellen hun tijd en deskundigheid ‘con amore’ ter beschikking. De ruim 200 SAN juryleden zijn allen zeer ervaren marketing en communicatie specialisten die werkzaam zijn bij adverteerders en minimaal 5 jaar op senior niveau.
 

Media

Marketing

Economisch