Massive initiatief tijdens ADNIGHT

23-09-2016 (06:45) - Bureaus

Tijdens ADNIGHT op 7 oktober opent muziekbureau MassiveMusic haar kantoor in de A’DAM Toren voor publiek en presenteert de ‘Massive Adnight Sessions’, een programma waarin de bezoeker centraal staat en een muzikale rol krijgt.

Zo mag elke bezoeker de opnamestudio in om een bijdrage te leveren aan de ‘Massive Adnight Anthem’, een track die alleen tijdens deze avond ‘from scratch’ wordt geproduceerd en nog dezelfde nacht wordt gereleased.

Daarnaast zal er een live optreden zijn van de band The Sunday Kids, een door MassiveTalent getekende act die vorig jaar een rol speelde in een Nederlandse campagne van Grolsch Kornuit. Tevens is er een open mic jam sessie met leden van het MassiveMusic team. 

ADNIGHT is een initiatief van Claire Daemen, Denise Willigers, Dirk Jan de Krom, Rose Zandvliet en Wybe Sallows en zal dit jaar voor het eerst plaatsvinden. Tijdens ADNIGHT gooien ruim 50 bedrijven binnen de Amsterdamse creatieve industrie hun deuren open voor publiek. Elk deelnemend bureau heeft haar eigen programma voor deze avond voorbereid. Het idee van de avond is dat marketeers, creatieven en andere geïnteresseerden een kijkje in de keuken bij branchgenoten kunnen nemen, om zo de sfeer proeven, te netwerken en elkaar te inspireren.

Voor meer informatie en tickets/passepartouts voor ADNIGHT: https://www.facebook.com/events/310874505943772/ en http://adnight.nl/

 

Media

Marketing

Economisch