Monty the Gamification Company leidt in 3e poll New Kids on the Block

13-02-2019 (09:33) - Bureaus

Welke bureaus op de Considerationlist 2018 verdienen in aanloop naar de uitreiking van het SAN New Kids on the Block Accent een plek op de Longlist? Daarover stemmen de lezers van FONK in 3 polls. In de derde poll neemt na de eerste dag Monty the Gamification Company de leiding.  Maar ook Neew, HERC the agency en The Humblebrag zijn voortvarend op weg naar een plaats op de Longlist. Er kan nog tot dinsdag 18 februari worden gestemd, dus voor alle bureaus liggen in deze ronde de kaarten nog open. Stem vandaag op je favoriete bureau!


criteria Considerationlist

De bureaus van de Considerationlist 2018  SAN New Kids on the Block 2018 die nu strijden om een plek op de Longlist,  voldoen aan de volgende criteria:
 
* maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK); 
* 'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend; 
* werk dat ertoe doet en klanten die ertoe doen.


3 enquetes 

Gedurende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op fonkonline. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen. De 15 bureaus die de meeste stemmen hebben weten te vergaren, verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent. De derde enquete loopt tot en met 18 februari
 

Stem 
op de homepage van FONK (mobile stemmers scrollen helemaal naar beneden) en maak je keuze uit de derde reeks van 8 bureaus bij SAN New Kids on the Block 2018.
 

Longlist tot zover

Zo ziet de Longlist na twee polls er op dit moment uit (op alfabetische volgorde):

5PM 
Activation Heroes
B.R.A.I.N. Creatives
BZTRS Agency
Pünktlich.
TDE
Wavyr


Whatsapp interviews

Vanaf 7 februari verschijnen er wekelijks Whatsapp interviews met bureaudirecteuren van de bureaus die de meeste stemmen in de verschillende rondes hebben vergaard.

 

Media

Marketing

Economisch