Roos & van de Werk en Friends For Brands werken samen voor Gemeente Rotterdam

16-06-2017 (14:20) - Bureaus

“Gezocht: beste communicatiebureaus van Rotterdam!”, met die titel startte de Gemeente Rotterdam in april 2016 een aanbesteding om tot een selectie te komen van tien preferred suppliers, gespecialiseerd in communicatie.

nog sterker

Roos & van de Werk en Friends For Brands schreven zich als combinatie in en werden in het voorjaar van 2017 gekozen. “We zijn blij en trots dat we in de stad waar we wonen, werken en van houden nu ook samen met de gemeente aan de slag gaan om Rotterdam en Rotterdammers nog sterker te maken”, aldus de partners van beide bureaus Frank Roos en Joey Vermeijs.

logische keuze

Samen inschrijven was een logische keuze. De bureaus delen namelijk dezelfde visie: mensen en merken sterker maken. Door de experts van beide bureaus te verbinden, hebben ze een ijzersterke combinatie als het gaat om positioneren en het vertalen ervan in krachtige concepten en activatie.  Met een team van 16 professionals, variërend van strategen en art directors tot concepters, story tellers, developers en projectmanagers, zijn Roos & van de Werk en Friends For Brands een full-service bureau dat opereert als één bedrijf.

niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Roos & van de Werk en Friends for Brands samenwerken. Ze doen dat ook voor het Havenbedrijf Rotterdam, de Erasmus Universiteit, het CAK en het onlangs gewonnen account Hart van Zuid.

Vanaf 8 juni 2017 is de samenwerkingsovereenkomst ingegaan voor een periode van twee jaar en een optie om twee keer een jaar te verlengen.

 


Media

Marketing

Economisch