Scapino terug bij Brand Creatives en Perry Sport nieuwe klant

21-08-2018 (10:51) - Bureaus

Perry Sport en Scapino hebben getekend bij Reclamebureau Brand Creatives. Perry Sport gaat een jaarcontract aan met het bureau en Scapino, een van de eerste klanten van Brand Creatives, keert terug als klant.


Voor Perry Sport voert Brand conceptontwikkeling, campagnes, design en DTP-werkzaamheden uit voor alle winkels en online uitgaven. Oprichter en mede-eigenaar Benn Bus van Brand Creatives: "Een jaar lang mogen we daarnaast nu op vaste basis creatieve concepten bedenken voor de social media-kanalen van Perry Sport. Zij vroegen of we na wilden denken over een aantal concepten waarmee zij een jaar lang hun social kanalen kunnen vullen. Wat lang niet iedereen weet is dat Perry een hele rijke geschiedenis heeft. Zij vroegen ons dat op een leuke manier te vertellen aan hun volgers. We presenteerden een vijftal concepten, waar zij enthousiast over waren." 

 

oude liefde

Bus: "Daarnaast hebben we onze oude liefde Scapino ook terug als klant. Daar hebben we in de begin jaren van Brand Creatives voor gewerkt, maar op een gegeven moment waagde Scapino de overstap naar een ander bureau. Sinds augustus is de winkelketen terug bij Brand. We zijn helemaal klaar voor ze, dus het is fijn dat we de kans krijgen om dit voort te zetten."


Media

Marketing

Economisch