Stadshaven Brouwerij kiest Smith Communicatie

09-02-2021 (09:55) - Bureaus

Stadshaven Brouwerij, die naar verwachting in het voorjaar haar deuren opent aan de Merwehaven in Rotterdam, heeft na een intensief pitchtraject gekozen voor het PR- en communicatiebureau Smith Communicatie.
 
Metamorfose
Met het brouwen van twee miljoen liter bier per jaar nestelt de Stadshaven Brouwerij zich direct in de top drie van grootste onafhankelijke craftbierbrouwerijen van Nederland. De Stadshaven Brouwerij is gevestigd in een 100 jaar oude fruitloods, die de afgelopen maanden een complete metamorfose heeft ondergaan. In hetzelfde pand komt een eigentijds urban-trendy horecaconcept waar men, met uitzicht op de bierketels, kan genieten van de in-house gebrouwen craftbieren en de uitgebreide menukaart.
 
Smith Communicatie, als bureau al jarenlang actief in de horeca- en specifiek biersector, zal haar kennis en ervaring inzetten om zoveel mogelijk naamsbekendheid voor de Stadshaven Brouwerij te realiseren, zowel regionaal als landelijk.
 
 
Over Smith Communicatie
Smith Communicatie werkt onder andere voor World Trade Center Rotterdam & The Hague, Nederlandse Brouwers, Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade, LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen (Merlin Entertainments), Christine le Duc, NederlandSchoon, Missing Chapter Foundation en Stadshart Amstelveen.
 
?© Stadshaven Brouwerij?

Media

Marketing

Economisch