Stash: de Uber voor de creatieve industrie

29-01-2018 (08:27) - Bureaus

Vandaag is Stash gelanceerd. De app waarmee opdrachtgevers direct top talent kunnen boeken zonder tussenpersoon. Stash is bedacht, ontworpen en gelanceerd door twee creatieve ondernemers uit de reclame wereld: Hakan Coskunsoy (voormalig Creatief Directeur / Partner N=5)  en Arjan van Woensel (oprichter Doom & Dickson).
 

Stash is de eerste direct booking app waarmee je de beste creatieven van Nederland kunt boeken. Met Stash weten opdrachtgevers direct dat de freelancer van keuze beschikbaar is, van bewezen kwaliteit is en binnen het budget valt. Met de technologische oplossing van gaat het boeken sneller en efficiënter.
Stash richt zich naast Art Directors en Copywriters, onder anderen op Visual Designers, UX Designers, Motion Graphic Designers, Strategy Planners, Producers en andere creatieve freelancers.
Met Stash kunnen opdrachtgevers complete hybride teams samenstellen. 
 In de app houdt Stash een archief bij van alle boekingen. Op die manier weet de opdrachtgever precies wie, wanneer, voor welke periode geboekt was. Gebruik van de app is kosteloos voor opdrachtgevers.
 

Uberisering van de freelance wereld

Stash is een platform dat deel uitmaakt van de opkomende ‘uberisering’ van de creatieve industrie en de on demand-economie. Co-Founder van Stash, Hakan Coskunsoy:  “In de creatieve sector is 47% van de werkenden een freelancer, in vergelijking met slechts 15% in de economie als geheel. De hele creatieve industrie draait dus voor een zeer belangrijk deel op professionele freelancers — van copywriter tot app designer en fotograaf, en van regisseur tot strateeg en producer. Zoeken en boeken van dat talent vanaf je vingertoppen, dat kan met Stash.”
Co-Founder van Stash, Arjan van Woensel:
“De druk op creatieve bureaus wordt steeds groter door krappere budgetten, tekort aan talent, de vraag naar meer diverse vaardigheden en een toenemende trend voor flexibele werkomgevingen. Maar het huidige model om de juiste freelancer te vinden werkt niet. Het is gefragmenteerd en versnipperd, kost teveel tijd en geld, en het is onbetrouwbaar. Stash biedt de oplossing.” 
 
Stash kan vanaf vandaag gedownload worden via www.stash.today. Inschrijven kan via de app of een email naar team@stash.today
 
Meer informatie op www.stash.today
Email: team@stash.today
App Store: itunes.apple.com/nl/app/stash-pro/id1147008327
Linkedin: nl.linkedin.com/company/stash-pro/
Twitter: @hellostash

Media

Marketing

Economisch