TerrierCom aan de slag voor Milieuorganisatie CDP

23-08-2018 (12:35) - Bureaus

PR- en communicatiebureau TerrierCom is de nieuwe PR- en contentpartner in de Benelux van internationale milieuorganisatie CDP. TerrierCom zal CDP ondersteunen bij het versterken van de positie van de non-profit in de Benelux door middel van strategische communicatie, content en mediarelaties.


Steven Tebbe, Managing Director CDP Europe: “CDP verheugt zich erop samen met TerrierCom onze media-impact in de Benelux te vergroten. We bevinden ons op een omslagpunt in de wereldwijde transitie naar een economie die zorgt voor minder uitstoot en die actief bijdraagt aan blijvende toegang tot veilig water en het terugdringen van ontbossing. Ondernemingen, investeerders en beleidsmakers moeten een leidende rol innemen en de economie in hoog tempo de juiste richting op sturen. Met meer impact in de Benelux zullen we sneller resultaten boeken op de gewenste schaal.”

 

betere wereld

CDP is een internationale non-profit organisatie die bedrijven en overheden stimuleert om hun uitstoot van broeikasgassen te verminderen, waterbronnen en bossen te beschermen. Daarnaast werkt CDP met institutionele beleggers die samen een vermogen van in totaal 87 miljard US dollar vertegenwoordigen. CDP gebruikt de macht van investeerders en corporates met grote inkoopkracht om bedrijven ertoe aan te zetten hun milieueffecten openbaar te maken en te managen.


Media

Marketing

Economisch