Van den Bosch en Weller in managementteam Publicis One Nederland

23-06-2016 (10:33) - Bureaus

Publicis One heeft Dirk van den Bosch, CEO DigitasLBi en Cornelie Weller, CEO Starcom benoemd tot het managementteam voor Nederland. Publicis One is het businessmodel van de Publicis Groupe waarin de kennis en expertises van alle merken in een land onder een dak komen.
 

50 landen
Dit is het antwoord van Publicis Groupe op de toenemende vraag van opdrachtgevers naar end-to-end solutions  en eenvoudige en flexibele toegang tot specialisten op alle fronten van communicatie.
Het is een u disruptieve manier om klanten geïntegreerde creatieve communicatieoplossingen te bieden met de beste specialisten van verschillende bureaus. Publicis One is actief in 50 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië en Latijns-Amerika en telt ruim 8000 medewerkers.
 
14 Nederlandse labels
In Nederland heeft Publicis One 350 communicatieprofessionals die werken voor de labels DigitasLBi, Starcom, Zenith, MSLGROUP, Saatchi/LeoBurnett, Publicis Worldwide, Performics, Found, KOEN, Compasso, Moxie, Vivaki(Exchange), MediaVest en LiquidThread.
 
managementteam
Dirk van den Bosch is verantwoordelijk voor Creatie en Digital, Cornelie Weller voor Media en de integratie van de Publicis One merken. Zij blijven ook leiding geven aan hun eigen merken. Voor alle merken is Astrid Furlan als CFO eindverantwoordelijk, zij maakt ook deel uit van het managementteam.
Publicis One in België en Nederland wordt geleid door Johan Parmentier als CEO en David Clark als regional CFO.
 
Publicis One opereert vanuit twee panden; aan de Prof. W.H. Keesomlaan In Amstelveen en de Joop Geesinkweg in Amsterdam.
 
 Fotobijschrift: Het managementteam van Publicis One Nederland. Vlnr. Dirk van den Bosch, Astrid Furlan, Johan Parmentier, Cornelie Weller

Media

Marketing

Economisch