Canday-campagne voor Kroon bier: bestel maar!

24-01-2017 (13:41) - Campagnes

Kroon bier is door iedere ondernemer te bestellen. Het unieke aan dit bier, dat al sinds 1627 bestaat, is dat het alleen in de horeca te verkrijgen is. Omdat Kroon een nieuwe manier van bestellen heeft, maakte Today is Canday een campagne voor zijn klant. 
 
‘Het nieuwe bestellen’ houdt in dat horecaondernemers zonder contract, en zelfs zonder enig contact met de brouwer hun bier bestellen. Dit gaat allemaal online. 
 
Jorn van de Ven van Kroon legt uit: ‘Het bestellen gaat snel, simpel en contractloos. Zo kan men Kroon uitsluitend online bestellen. Precies zoals ondernemers anno 2017 gewend zijn. Omdat we rechtstreeks vanuit de brouwerij leveren, heb je als je vóór 20:00 uur besteld gegarandeerd de volgende dag het bier op tap. Wij zijn de eerste op de markt die dit zónder contract aanbieden. Geen verplichtingen, geen kleine lettertjes. Wel maximale vrijheid en optimaal profijt.’
 
De introductiecampagne was al zichtbaar bij de Horecava in die onlangs plaatsvond in de Amsterdamse RAI. Behalve online communicatie bestaat de marktbenaderingscampagne ook uit instrumentele ‘how to’-filmpjes. Canday was tevens verantwoordelijk voor de hele website van Kroon.