ING klaar voor EK Voetbal

16-05-2012 (08:05) - Campagnes

Met de lancering van de EK-commercial vond gistermiddag de officiële aftrap plaats van de EK-activiteiten van ING, hoofdsponsor van Oranje. De muziek van de commercial is van Rene Froger die de medewerkers van de ING verraste met een mini-optreden en de EK hit ‘Samen’ ten gehore bracht.
 
‘Samen’ is de soundtrack van de EK commercial van de ING. Het thema van de campagne van de ING is ‘Oranje zijn we allemaal’. Met de commercial, het penaltyspel Koning Penalty, het traditionele EK onderzoek EKnomie en een intensieve samenwerking met grote mediapartners wil ING een substantiële bijdrage leveren aan het Oranje gevoel van Nederland in de aanloop naar en tijdens het Europees Kampioenschap voetbal in Polen en Oekraïne.
 
Nick Jue, CEO ING Nederland: ‘Oranje staat voor betrokkenheid. En het mooie van die betrokkenheid is dat iedereen die voelt. Wel of geen voetballer, jong en oud, man of vrouw. Wij omarmen de boodschap van het voetbal, de liefde voor het spel. Dat is wat we graag uit willen dragen. En dat gaan we doen met een brede campagne en activiteiten waaraan iedereen mee kan doen en samen die beleving kan voelen. De komende weken wordt heel Nederland Oranje. ING wil een echte bijdrage leveren aan dat Oranjegevoel in Nederland.’
 
Voetbal staat voor spanning en emotie. En met het Europees Kampioenschap voor de deur stijgt de spanning. En er zijn 2 onderdelen van het voetbal waar spanning en betrokkenheid als geen ander samenkomen. Deze twee momenten spelen een centrale rol in de EK Campagne van de ING.
 

Het eerste moment is vlak voor het volkslied. Het moment waarop alles nog open is. Er is nog niets beslist. Het moment waarop iedereen denkt: ‘Nu moet het gaan gebeuren’. Dit is het moment dat centraal staat in de nieuwe commercial. De muziek in de commercial is van Rene Froger. Gastoptredens in de commercial zijn voor onder andere René van der Gijp en Ruud de Wild. De Facebookpagina van ING kleurt de komende periode helemaal oranje. Op de pagina is vanaf vandaag ook tijdelijk de single van Rene Froger te downloaden. 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.