Jägermeister viert carnaval onder én boven de rivieren

19-02-2019 (09:31) - Campagnes

Carnaval is dan wel het grootste feest van het zuiden, ook steeds meer mensen van 'boven de rivieren' doen eraan mee. Wel zijn er wat 'ongeschreven' regels aan verbonden, waar nog niet alle noordelijke feestgangers van op de hoogte zijn. Om noord en zuid te verbinden, komt Jägermeister met een nieuwe campagne. Het concept en de productie is in handen van Dorst & Lesser


Steven Brunswijk, bekend van Expeditie Robinson, is gestrikt voor de campagne. De zuiderling legt haarfijn de belangrijkste regels van carnaval uit. 'Met deze campagne willen we dat vieren door de nadruk leggen op de verbindende factor die carnaval steeds meer in zich heeft', stelt Kas Knikkink, Brand Manager bij Jägermeister Nederland.


'Net als ons product brengt carnaval mensen van diverse pluimage bij elkaar en zorgt zo voor sfeer, gezelligheid en positiviteit in de cafés, bars en clubs van de stad', vervolgt hij, De eerste video uit de reeks bestaat uit de drie belangrijkste regels. De overige vijf zijn via sociale media de komende weken te ontdekken.  
 

Credits:

Bureau: Dorst & Lesser
Verantwoordelijk bij klant: Kas Knikkink