KNGF Geleidehonden en Selmore lanceren de Spup

20-08-2018 (08:00) - Campagnes

KNGF Geleidehonden introduceert Spup. Een nieuw hondenlabel om donateurs te werven voor de opleiding van geleidehonden. Spup is bedacht door Selmore Creative Agency.
 

Een Spup is een echte pup die wordt opgeleid voor een bijzondere taak. In amper twee jaar tijd is zo’n pup in staat om een visueel gehandicapte over straat te leiden of een kind met autisme te kalmeren in een panieksituatie. Dat maakt deze honden heel bijzonder.


Spup is een samentrekking van de url sponsoreenpup.nl die stuurt naar het vernieuwde online sponsorplatform. Daar kun je ter plekke je eigen Spup uitkiezen. Vervolgens word je op de hoogte gehouden via Spupdates, in de vorm van verhalen, foto’s en video’s. Zo kun je de ontwikkeling van jouw Spup op de voet volgen.
 

opvallend nieuws label

“Met de introductie van ‘Spup’ heeft KNGF Geleidehonden een opvallend nieuw label dat het sponsorplatform op een hele aansprekende en vooral ook aaibare manier neerzet” aldus Jakko Achterberg, Creative Partner Selmore. Het Spup platform wordt aangejaagd met een campagne op tv, radio en social en mikt in eerste instantie op particulieren. In een later stadium is het ook mogelijk om met je klas of bedrijf een Spup te nemen of zelfs een Spup cadeau te doen.

Ingrid Oosterveen, Manager Fondsenwerving en Communicatie: “Ze zijn uniek in hun soort, vandaar een eigen naam. Je sponsort echt een Spup en draagt zo persoonlijk bij aan de opleiding van die ene hond. Je bent heel betrokken bij alles wat de Spup leert, zowel bij het pleeggezin als later op school.”
 

Credits

Klant : KNGF Geleidehonden


Creatieve directie : Jakko Achterberg en Niels Westra
Copy Writer : Niels Westra
Art Director : Jakko Achterberg
RTV Producer : Jorieke de Jong
Account : Sanne Willems, Jorieke de Jong
Klant verantwoordelijk : Monique van Velten, Ingrid Oosterveen
 
veel dank aan:
Productiemaatschappij : Pink Rabbit
Regisseur : Harro Schoonhoven
Producer/1st AD : Thomas Rohde
D.O.P./Cameraman : Harro Schoonhoven
Gaffer en fotograaf : Jelle Mulder
Electricien : Kenny Bendt
Sound : Gaby de Haan
Styling/props : Esther Meijer
Make-up : Margot van Essen
Catering : Anna Montsma
Production assistant : Erwin Bos
Merel van Dam
Casting : Groen Casting
 
Offline studio : MRTN
Offline editor : Jorien Voogt
Online : De Grot
 
Datum on air / live : op basis van stopper inzet