Max Verstappen en Ruud Gullit samen in Ziggo commercial

20-08-2018 (11:18) - Campagnes

In de nieuwste commercial van Ziggo Sport, die vanaf vandaag online en op televisie te zien is, gaan Formule 1 held Max Verstappen en sporticoon Ruud Gullit met elkaar in duel. Het duo maakt op spectaculaire manier duidelijk dat kijkers bij Ziggo Sport aan het juiste adres zijn voor de mooiste live topduels. J. Walter Thompson is het bureau achter de campagne.


De combinatie tussen de populaire F1 coureur en het voetbalicoon komt niet uit de lucht vallen. Naast dat Ziggo Sport het platform is voor de Grand Prix, heeft Ziggo Sport onlangs de uitzendrechten verworven van Serie A (Italiaanse voetbalcompetitie) en de FA Cup (Engelse voetbalbekertoernooi) voor de komende drie seizoenen. Ziggo Sport is ook nog steeds de thuishaven voor La Liga (Spaanse voetbalcompetitie) en de Premier League (Engelse voetbalcompetitie). Naast voetbal en Formule 1 biedt Ziggo Sport onder andere ook sporten aan als NBA basketbal, hockey, golf, atletiek, tennis en handbal.


sterke match

Ziggo Sport is tevens aanbieder van de Champions League. Via een schakelprogramma kunnen voetbalfans meteen alle hoogtepunten uit de wedstrijden van de Champions League meemaken.


Marcel de Groot
, Directeur Consumentenmarkt van VodafoneZiggo: “We zijn erg trots op de samenwerking met deze twee sporticonen. Max en Ruud vormen een sterke match: Ruud is nog steeds wereldwijd een voetballegende en één van de grootste sporters van zijn tijd. Datzelfde kun je ook stellen van Max Verstappen. Hij is ongekend populair en behoort tot de beste sportmannen van Nederland.”


Credits

Opdrachtgever: Ziggo (Marnix Vriend, Thomas Metz, Robin Faber, Louise Meijer, Dave Frauenfelder)
Bureau: J. Walter Thompson Amsterdam
Creative: Partner: Bas Korsten
Creative Lead: Niels Bredemeijer, Allard Jaspars
Business Lead: Erik-Jan Koense
Strategy Lead: Jan Bouts
Sr Concep:t Producer: Sabien Smit
Screen Producer: Marco van Prooijen
PR burau: Glasnost