Nieuwe Kapitein Iglo 'jonger en moderner'

19-02-2018 (13:34) - Campagnes

In de nieuwste commercial voor Iglo vissticks is een nieuwe kapitein Iglo te zien. Hij heeft zijn bekende avonturen ingeruild voor quality time met zijn familie.


Genieten van de eenvoudige dingen in het leven staat centraal in de commercial. Dit is een metafoor voor de eenvoud van de vissticks; gemaakt van simpele ingrediënten die in elk keukenkastje te vinden zijn én gemakkelijk te bereiden. Meer tijd om te genieten van de kleine dingen in het leven dus.

 
Al sinds de jaren zestig is Kapitein Iglo een bekend fenomeen; een rol die in de loop der jaren door verschillende acteurs is vertolkt. Na een uitvoerige auditie, is nu gekozen voor Riccardo Acerbi, een Italiaan die houdt van zeilen en kanoën.
 

erebaan

“In 2016 hebben wij een Nederlandse Kapitein Iglo geselecteerd; deze erebaan wordt sindsdien ingevuld door Florian Dirkse. We zetten hem in voor allerlei leuke activiteiten in Nederland. Ook hij is een fervent zeiler en liefhebber van de zee. De nieuwe kapitein die in de commercials te zien is, is net als de Nederlandse kapitein jonger en moderner dan de kapitein van vroeger. Beiden vinden – net als wij – het voortbestaan van onze oceanen belangrijk, evenals puur en eenvoudig leven. Ze passen daarom perfect bij onze vissticks, die MSC gecertificeerd zijn en bereid zijn met natuurlijke ingrediënten zonder smaakversterkers en kleurstoffen.