Projectie #SWINGALONG dance challenge op World Port Center

18-05-2021 (12:23) - Campagnes

Het Rotterdamse World Port Center wordt op een bijzondere manier verlicht. Een selectie van dansende mensen wordt levensgroot geprojecteerd op deze Rotterdamse locatie met iconisch uitzicht over de Maas. De geprojecteerde dansers deden mee aan de dance challenge van de internationale Eurovisie Songfestival campagne 'Rotterdam. #SWINGALONG'. Deze campagne werd onlangs door Rotterdam Partners in samenwerking met de gemeente gelanceerd en brengt door middel van een aanstekelijke dans en bijbehorende feel good videoclip zoveel mogelijk mensen digitaal samen. Eerder liet ook al het voltallige college van burgemeester en wethouders zien de #SWINGALONG dans te beheersen.

De projectie op het World Port Center wordt gestreamd via het Rotterdam Tourist Information YouTube- kanaal en is direct vanaf de campagnewebsite te volgen. Vanaf morgenochtend worden er ook video’s van de geprojecteerde mensen op Instagram geplaatst. De geprojecteerde dansers zijn tot en met zondagavond tussen 21.00 uur en 02.00 uur te zien op het World Port Center.
 

Meedoen

Het is nog steeds mogelijk om zelf ook mee te doen met deze dance challenge. Dat kan onder meer met een speciaal filter voor Instagram en TikTok waarbij het met behulp van een 360-graden view mogelijk is om te dansen op de Rotterdamse locaties uit de campagnevideo. Een selectie van deze dansers wordt mogelijk deze week nog geprojecteerd op het World Port Center. Meer info is hier te vinden.


#SWINGALONG

Met de #SWINGALONG campagne toont Rotterdam de dynamiek, diversiteit en veerkracht van de stad. Onder andere de Rotterdamse metro, de Floating Farm en circulaire broedplaats BlueCity zijn het decor van deze dance challenge.