T-Mobile schakelt MassiveTalent in voor campagne

20-10-2016 (13:16) - Campagnes

De MassiveTalent band Woof! Woof!Ridicule heeft speciaal voor T-Mobile een track gemaakt om het datavrij streamen van muziek onder de aandacht te brengen. Run Faster is te zien en horen in de nieuwe commercial en uiteraard gratis te streamen via Spotify. 
 
Reclamebureau Etcetera is verantwoordelijk voor het ‘scouten’ van de band die onderdeel uitmaakt van de talentenpool van MassiveTalent, een divisie van MassiveMusic. Het doel van MassiveTalent is om hun muziek te verbinden aan merken, commercials en films. Na het horen van de muzikale wensen van T-Mobile voor de meest recente Live Forward campagne, was de koppeling met de Haagse electropop-band snel gemaakt.
 
De video laat zien hoe een jongen door de stad loopt, terwijl hij door de muziek op zijn telefoon scrolt. Na onder anderen Armin van Buuren geskipt te hebben, kiest hij uiteindelijk vol overtuiging voor ‘Run Faster’. Lodewijk Pöttker, Executive Creative Producer bij MassiveMusic: ‘Met de keuze voor Armin als de gevestigde artiest en Woof! Woof! Ridicule als het aanstormende talent laat T-Mobile zien dat het een consistente lijn van muziek wil laten doorklinken in hun communicatie. Met alle versnipperde media-uitingen van tegenwoordig is het bijna een must voor een merk om herkenbaarheid en consistentie te creëren door middel van muziek.’