The Game is on: G-Star vormt team met Borrussia Dortmund

12-05-2021 (16:25) - Campagnes

In de nieuwe samenwerking van G-Star RAW en Borussia Dortmund zien we de sterspelers van de club uit Dortmund de nieuwe Hardcore Denim campagne presenteren. De film is een fascinerende reis door de wereld van G-Star RAW en BVB, via een enorme flipperkast.
 
In de video zien we de skills van de zes BVB-spelers op verschillende plekken in Dortmund. In hardcore denim outfits nemen Bürki, Can, Dahoud, Delaney, Meunier en Schmelzer ons via een verhit duel mee door de stad. De spelers verplaatsen de bal van het stadion naar de straten en highlights van de thuisstad, om vervolgens weer terug te keren in het stadion.
 

Twee werelden die samenkomen

Geïnspireerd op pinball machine designs uit de jaren ’90 dragen de spelers denim op denim looks. Denim en voetbal komen samen in de stad Dortmund. En zo ook de werelden van G-Star RAW en BVB.
Een oude flipperkast is omgebouwd en opnieuw vormgegeven. In de flipperkast is een miniatuur versie van Dortmund te zien, met allerlei elementen uit de stad. Voor een dynamisch gevoel zijn verschillende elementen in 3D geprint. Het design is gemaakt door Raphael Bartels. Het redesign en ombouwen van de flipperkast is gedaan door Elsa Oskam. G-Star RAW, BVB, The Family Amsterdam en regisseur Marco Grandia werkten nauw samen om de pinball machine tot leven te wekken in een dynamische film.
 
G-Star RAW is sinds september 2019 de officiële partner van Borussia Dortmund en kleedt de BVB-spelers regelmatig in de laatste denim outfits, als ze niet aan het voetballen zijn.
 

 

G-Star RAW x BVB - The game is on from The Family Amsterdam on Vimeo.