TUI lanceert hulplijnen voor perfecte vakantie

20-09-2018 (09:37) - Campagnes

Volgens TUI begint het vakantiegevoel al bij het zoeken. Met dank aan TUI Hulplijnen. De cross-device helpdesk voor persoonlijk advies op elk gewenst moment via elk gewenst middel. Deze week lanceert TUI een reclamecampagne om de hulplijnen onder ieders aandacht te brengen.


De door reclamebureau Han Snel ontwikkelde campagne maakt op verschillende manieren duidelijk hoe TUI Hulplijnen à la minute consumenten kunnen helpen met het vinden van hun perfecte vakantie. Of het nu via social chat is of via de TUI-app, de reisadviseurs van TUI staan klaar voor alle vragen en met passende suggesties. 

 

voorpret

De  ideale vakantie of het weekendje weg moet voor consumenten snel gevonden zijn. De hulplijnen geven ook informatie na het boeken. Bijvoorbeeld over de temperatuur van het zwembad. De campagne bestaat uit drie video’s met situaties waarin telkens een andere Hulplijn van pas komt. De campagnevideo’s worden als pre-rolls en social snippets ingezet. Van de campagne vindt tevens een doorvertaling plaats naar de 140 TUI-winkels.