Waar Nyenrode voor staat

26-04-2017 (11:31) - Campagnes

Nyenrode Business Universiteit richt zich met haar nieuwe merkcampagne op mensen die het beste uit zichzelf willen halen en daarmee een duurzame meerwaarde willen realiseren voor zichzelf en hun omgeving. 
 
‘Ergens voor staan en persoonlijk leiderschap tonen zijn belangrijker dan ooit,’ aldus Koen van Niftrik, Head of Marketing & Corporate Communications van Nyenrode Business Universiteit. ‘Zeker als je het beste uit jezelf wilt halen, je doelen wilt bereiken, je dromen najaagt en wilt bijdragen aan een betere wereld. In de campagne vertellen studenten, alumni en medewerkers van Nyenrode waar zij voor staan, bijvoorbeeld voor verandering, groei of innovatie. Dankzij de unieke combinatie van theorie, praktijk en persoonlijke ontwikkeling kunnen zij het verschil maken: niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun bedrijf en de maatschappij. “A reward for life”, noemen we dat op Nyenrode.’
 
De nieuwe campagne is samen met INZICHT Brand & Business Consultancy ontwikkeld, nadat de twee in een eerder stadium de nieuwe positioneringsstrategie voor Nyenrode hadden afgerond. De campagne is onlangs gestart met paginagrote dagbladadvertenties in Financieel Dagblad en NRC, uitingen op sociale media en radiocommercials op onder andere BNR en Radio 538. De campagne wordt binnenkort verder uitgebreid.