Zeeman komt met zomerse fashionable fancollectie

17-06-2021 (15:09) - Campagnes

Zeeman komt met zomerse fancollectie voor Nederland en België. Voor de echte fans maakt Zeeman al jaren een speciale fancollectie. Vanwege groot succes komt de textielsuper ook deze zomer weer met een aantal gloednieuwe ontwerpen: van relaxte hoodies tot T-shirts en sokken. De collectie bevat ook opvallende items om een statement te maken zoals een Zeeman tie-dye bikini, vissershoedje met Zeeman’s cultheld Koos en een sweater met een QR-code die ook écht te scannen is. Alles in de bekende Zeeman kleuren of met het logo erop.
 
De nieuwe zomerse fanshop artikelen zijn verkrijgbaar vanaf 0,99 euro tot 9,99 euro en exclusief online te bestellen in de webshop van Zeeman. Speciaal voor de campagne kruipt de populaire Belgische YouTuber Bockie de Repper in de huid van ‘the new rich and famous’ in het dorp Sint-Martens-Latem, een van de duurste gemeentes in België. Een dorp met het hoogste gemiddelde inkomen van het land, een eigen Ferrari-dealer en veel luxueuze villa’s aan de Leie. Een groter contrast met de eenvoudige Zeeman-stijl is bijna niet denkbaar en dus voor Zeeman een ideale plek voor een statement met een knipoog: in de nieuwe fancollectie kan iedereen altijd zichzelf zijn.
 
De tijdelijke fancollectie is in Nederland en België vanaf vrijdag 18 juni 15.00 uur alleen online verkrijgbaar via zeeman.com.