Toekomstmuziek op Bright Day

24-05-2016 (09:44) - Creatie

Op 5 en 6 november vindt de zesde editie van Bright Day plaats. Het techfest heeft dit jaar het thema Test de Toekomst. Voor het eerst in zijn bestaan duurt Bright Day twee dagen.  
 
VR, Hololens en drones
Bright Day presenteert nieuwe state-of-the-art technologie, zoals de nieuwe Virtual Reality gear van Samsung, de Hololens Mixed Reality headset en de Hyperloop capsule van de TU Delft. Daarnaast is er een drone-show en een drone-race met de beste piloten van Nederland. Daarnaast wordt het traditionele robotvoetbal georganiseerd en kunnen de bezoekers gebruik maken van diverse VR attracties.
 
Maxim Hartman en André Kuipers
Spreekstalmeester Maxim Hartman leidt het podiumprogramma. Onder anderen André Kuipers en gamedesigner Adriaan de Jongh, zullen acte de présence geven. Erwin van der Zande, gastheer van Bright Day: 'We hebben de ambitie om van Bright Day hét event te maken voor alles wat telt in tech in Nederland. Dit jaar maken we een sprong naar twee dagen en een mooie nieuwe locatie. We investeren substantieel in de programmering zodat Bright Day voor elke bezoeker echt een dag vol vernieuwing is.'
 
Kaarten zijn te koop op www.brightday.nl