Thinkwise en Incentro gaan partnership aan

01-06-2021 (16:04) - Economisch

Low-code software platformaanbieder Thinkwise en digitale dienstverlener Incentro zijn een partnership aangegaan met elkaar. Via Thinkwise kan Incentro ervoor zorgen dat haar klanten afstappen van het constant aanpassen van de core systemen en in plaats daarvan een eigen uniek bedrijfsproces krijgen.
 
Een gemeenschappelijke visie op modernisatie en digitale transformatie zijn de basis voor het partnership
Thinkwise en Incentro delen dezelfde visie als het gaat over hoe zij de markt benaderen: beide organisaties vrezen veranderingen niet en juichen modernisatie en digitale transformatie toe.
 

Bedrijfskritische software

Thinkwise staat voor het moderniseren en realiseren van omvangrijke en bedrijfskritische software, zoals ERP systemen.Thinkwise gelooft in slim software realiseren en modelleren en minder programmeren. Met het Thinkwise low-code platform behoort legacy software voorgoed tot het verleden. Met negentien jaar ervaring in de vervanging van core business software kan en durft Thinkwise ingrijpende transities door te voeren bij bedrijven. Incentro streeft als digitale dienstverlener ernaar om organisaties te helpen met het zetten van een digitale vervolgstap. Het uiteindelijke doel daarbij is om digitale transformaties te bewerkstelligen. In samenwerking met partners worden digitale oplossingen gecreëerd, die moeten leiden tot digitale transformaties.
 

Bureaus

Media

Marketing