Grootste vacaturesite lanceert nieuwe website

05-07-2012 (08:50) - Economisch

De grootste vacaturesite van Nederland in een heel nieuw jasje. Een hele uitdaging. Een website die de zintuigen prikkelt, informeert en aanspreekt. Tijdens de opbouw van Banenmatch 2.0. is vooral gedacht aan de wensen van de werkzoekenden en werkgevers. Door veel in gesprek te blijven met deze 2 groepen is een nieuwe site ontwikkeld met veel invulling.  Wat in 2009 is begonnen  als een jongensboek-avontuur, is vandaag de dag uitgegroeid tot de grootste vacaturesite van Nederland met maandelijks ruim 30.000 nieuwe vacatures, 11.000 nieuwe cv kandidaten en ruim 600.000 unieke bezoekers!
 
 Er zijn verschillende nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan deze 2.0 versie. Zoals de meeste mensen het “nieuwe werken” al kennen, introduceert Banenmatch nu het "nieuwe solliciteren" middels een social cv. Hiermee kan een werkzoekende zich zo goed mogelijk presenteren aan een werkgever in een passend jasje helemaal in de huidige tijd van sociale netwerken. Iedere werkzoekende krijgt zijn eigen pagina. 
 

Op de pagina kan de werkzoekende zijn profiel invullen  met behulp van linkedin, zijn foto en video plaatsen, sociale netwerken toevoegen zoals facebook en twitter, zichzelf omschrijven of anderen een aanbeveling laten maken, binnenkort competentie testen doen en meer. 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing