Lena Olivier nieuwe Commercieel Directeur VNU Vacature Media

19-11-2015 (12:52) - Mensen

Lena Olivier (42) is per 1 januari 2016 aangesteld als Commercieel Directeur van VNU Vacature Media, het mediabedrijf gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie en onderdeel van Persgroep Online Services.

Lena, tot voor kort Head of Talent Solutions bij LinkedIn Benelux, wordt in haar nieuwe rol verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van VNU Vacature Media in de recruitment markt.

Linkedin
In 2010 startte Lena als één van de eerste medewerkers van LinkedIn in de Benelux en was nauw betrokken bij het opzetten van het kantoor in Nederland. In haar rol als Head of Talent Solutions was zij verantwoordelijk voor de commerciële strategie van Linkedin in Nederland en België. Daarvoor was ze werkzaam in diverse commerciële managementrollen, onder meer bij Monsterboard.nl.

recruitment media 
Sander van den Hout, Algemeen Directeur bij de Persgroep Online Services: ’Lena kent de markt en de commerciële uitdagingen in recruitment media als geen ander. Ik ben enorm blij dat zij het team van VNU Vacature Media komt versterken. Haar ervaring en passie voor recruitment media zullen bijdragen aan het verder uitbouwen van onze activiteiten in de arbeidsmarkt.’

sterk veranderende markt 
Over haar nieuwe rol zegt Lena: ‘Ik ben verheugd dat ik mijn ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan in de sterk veranderende markt van online recruitment & employer branding in praktijk ga brengen bij de Persgroep Online Services. Door expertise van de Nederlandse arbeidsmarkt en de inzet van crossmedia oplossingen kan VNU Vacature Media als geen ander inspelen op behoeften van zowel de passief en actief werkzoekende als op die van de werkgevers. Ik kijk er erg naar uit om hieraan te kunnen bijdragen.’