Tijmen Bos algemeen directeur Sky Radio Group

09-10-2015 (07:47) - Mensen

7.40 uur - Telegraaf Media Groep benoemt Tijmen Bos per 16 november tot algemeen directeur Sky Radio Group. Bos, nu nog commercieel directeur van FD Mediagroep, volgt Geert-Jan van der Snoek op die deze functie, op interim basis vanuit TMG, vervulde. 
 
Bos heeft ruim 20 jaar ervaring in commerciële functies in de wereld van media en entertainment. In zijn huidige functie als commercieel directeur FD Mediagroep (Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio) is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van de commerciële strategie.
 
Na 17 jaar ondernemen in de mediabranche (StudentsSupport, Librium.TV en Model Connexxion) - was Bos enkele jaren actief als consultant en ad interimmer op het snijvlak van media, marketing en technology. 
 
Geert-Jan van der Snoek, CEO TMG:  'Met de benoeming van Tijmen krijgt onze organisatie een enorme boost, in het bijzonder gezien alle inhoudelijke aankondigingen op het 24/7 event vorige week. We zetten een volgende stap in de transformatie en verdere digitalisering binnen Sky Radio Group, om onze luisteraars en adverteerders nog beter te kunnen bedienen. Ik ben trots dat Tijmen ons team komt versterken en verwelkom hem met groot genoegen bij Sky Radio Group en bij TMG.'

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.