Bols volop op RTL

10-08-2012 (08:38) - Marketing

Cocktailexpert Bols levert in de maand augustus een bijdrage aan twee verschillende televisieprogramma's. Bols is officieel sponsor van het nieuwe RTL 4-programma Beat The Best en is daarnaast genomineerd voor het RTL 7-programma Succesfactor.
 
Vanaf zaterdag 18 augustus is Bols wekelijks om 20.30 uur te zien in het nieuwe programma Beat The Best. In dit programma, gepresenteerd door Chantal Janzen en Gordon, binden verschillende topacts uit binnen- en buitenland de strijd met elkaar aan. Deelnemers aan het programma kunnen backstage vooraf en na hun optreden genieten, samen met familie en vrienden, van een cocktail aan een speciale Bols bar. Om ook de kijkers kennis te laten maken met de wereld van cocktails maken zij via www.beatthebest.nl gedurende de uitzendperiode kans op een cocktailworkshop met vier vrienden bij de House of Bols.  
 
Naast de bijdrage aan Beat The Best is Bols genomineerd voor het RTL 7-programma De Succesfactor. Hierin worden succesvolle Nederlandse ondernemers en hun successtrategieën onder de aandacht gebracht. Lucas Bols is genomineerd in de categorie 'drankenbranche' en zal op zondag 12 augustus om 12.50 uur te zien zijn.
 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch