Olympische collectie Suitsupply

06-07-2012 (08:55) - Marketing

Suitsupply laat met een Spring/Summer campagne en een speciale mini-collectie haar betrokkenheid zien bij de Olympische Spelen in Londen. Als officiële partner kleedt het merk voor de derde keer op rij het team van alle Nederlandse Olympische en Paralympische sporters en hun entourage.
 
Speciaal voor de Spelen heeft Suitsupply een mini-collectie ontworpen. ‘Vaak komen de Olympische teams over als een leger, omdat ze allemaal hetzelfde dragen bij de Openingsceremonie’, aldus hoofdontwerper Murray Coetzee. Daarom heeft Suitsupply voor een collectie gekozen met allemaal verschillende outfits, zodat het Nederlandse team er uitspringt door haar variëteit. De voornaamste kleuren zijn natuurlijk het rood, wit en blauw van de Nederlandse vlag gecombineerd met oranje accenten; deze komen op een elegante manier in de outfits terug.
 
De outfits zijn een eerbetoon aan typisch Engelse sporten zoals cricket en tennis. Zo is er voor zowel de mannen als de vrouwen een set met de kleuren van de Nederlandse vlag op een gebroken witte cricket knit. Daarnaast zijn er voor de mannen blauw gestreepte shirts en knitted ties. Ook is er voor de vrouwen een op Emma Peel van de Avengers geïnspireerd sexy staal blauw jurkje. De klassieke Engelse trenchcoat is daarentegen in knal oranje uitgevoerd. Naast deze sportieve invloeden zit er een vorm van Engelse humor in door de oversized, zijden tulp die op de kleding gedragen wordt en daarmee het Nederlandse  karakter benadrukt.

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.
RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch