VMC sluit partnership met Women on Wings en Better Future

20-07-2012 (08:33) - Marketing

VMC (Vrouwen in Marketing & Communicatie) en social enterprises Women on Wings en Better Future zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Doel van de samenwerking is verbinding en ontwikkeling en een concrete bijdrage leveren aan elkaars doelstellingen.  
 
Het samenwerkingsverband tussen netwerk VMC en social enterprises Women on Wings en Better Future is per 1 juli van start gegaan. Voor die tijd bestonden er al nauwe contacten tussen de drie organisaties. Met het partnership worden deze contacten omgezet in een concrete en professionele samenwerking op de lange termijn. 

De drie partijen vinden elkaar in de verbinding tussen en ontwikkeling van vrouwen. Zo staat bij VMC de ontwikkeling van leden en het vakgebied centraal en zetten Women on Wings en Better Future zich in voor persoonlijke en economische ontwikkeling van zowel de mens als zijn (leef)omgeving in ontwikkelingslanden. Women on Wings richt zich daarbij concreet op de creatie van 1 miljoen banen voor vrouwen in India. Dit doen zij door Nederlandse experts te verbinden met Indiase bedrijven, zodat kennis gericht wordt overgedragen. 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.
RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch