We Beat The Mountain op crowdfunding platform Seeds.nl

25-05-2012 (08:34) - Marketing

We Beat The Mountain is één van de eerste ondernemingen op Seeds.nl. Seeds is het crowdfunding platform dat vandaag als pilot door Dialogues Incubator, de innovatiedochter van ABN AMRO gelanceerd is. We Beat The Mountain zoekt via Seeds betrokken investeerders die willen bijdragen aan hét online Trashplatform. 
 
Een veelbelovend én duurzaam business model voor een open platform over afval & design. Hier ontmoeten consumenten, designers, producenten en experts elkaar, delen ze kennis en kopen ze producten van We Beat The Mountain én veel andere partijen die gemaakt zijn van gerecycled materiaal. Als investeerder streef je niet alleen een financieel rendement na, maar lever je door deelname ook een bijdrage aan het verslaan van de wereldwijde afvalberg.
 
Het online Trashplatform is de volgende stap voor We Beat The Mountain. Met meer dan 61.000 fans op Facebook heeft deze onderneming onder andere een iPad cover, laptop sleeve en smartphone cover van gerecyclede frisdrankflessen gerealiseerd. Daarnaast bouwt We Beat The Mountain oude zeecontainers om tot kantoren, flexwerkplekken en ruimtes voor exposities. Het doel van het Trashplatform is om nog veel meer mensen bewust te maken van de kansen die de enorm groeiende afvalberg biedt.
 

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.
RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch