22-jarige ondernemer neemt het op tegen Foodora en Deliveroo

29-05-2017 (23:40) - Marketing

De vandaag gelanceerde bezorgservice Dayli biedt particulieren en bedrijven de mogelijkheid om nooit meer zelf te koken, elke dag te bestellen en toch gezond en gevarieerd te eten zonder de hoofdprijs te betalen.

Die belofte gaat de 22-jarige Thijl Klerkx waarmaken Via de Dayli-app kun je iedere dag uit drie maaltijden kiezen die voor € 10,- binnen 20 minuten warm worden bezorgd. 
 
eigen investering 
Thijl is geen onbekende in de foodbusiness. Zeven jaar geleden richtte hij als 15-jarige de eerste bezorgservice voor biologische boodschappen in Nederland op. In de vijf jaar die hij daarna als consultant voor diverse multinationals werkte schoten de bezorgdiensten als paddenstoelen uit de grond. Maar nog steeds is er niet een die snel en voor een betaalbare prijs een normale voedzame maaltijd bezorgt. Voor Thijl reden genoeg om Dayli te beginnen. HIj is zo overtuigd van Dayli dat hij niet op investeerders heeft gewacht en ook geen crowdfundcampagne is gestart. Hij heeft zijn eigen vermogen in de ontwikkeling van de app en in de keuken en voorraad gestopt. 
 
opnemen tegen miljoenenbedrijven
“Ja, ik had het risico kunnen verminderen door eerst met investeerders te praten, maar als ik ergens van overtuigd ben, ga ik er vol voor. Dat begon al toen ik op mijn twaalfde mijn internetbedrijfje binnen een halfjaar verkocht. Toen vond ik op een gegeven moment in mijn eentje op mijn zolderkamertje achter de computer zitten vrij saai. Nu kon ik maar niet begrijpen waarom er nog steeds geen goede bezorgdienst was voor een simpele en voedzame maaltijd. Vandaar dat ik al mijn spaargeld in Dayli heb gestoken om het op te nemen tegen de miljoenenbedrijven Thuisbezorgd, Ubereats, Foodora en Deliveroo.” 
 
geen keuzestress, betaalbaar, snel en gezond 
Dayli onderscheidt zich van andere bezorgdiensten op verschillende vlakken. Zo heb je in de Dayli-app iedere dag de keuze uit drie gezonde maaltijden. Een voedzaam en gevarieerd menu dat in samenspraak met een diëtiste is samengesteld. Dayli berekent geen bezorgkosten. Door het aanbod te beperken en de maaltijden in een grote keuken te bereiden werkt het bedrijf efficiënter en daarom is Dayli goedkoper en dubbel zo snel.

dayli-app voor Amsterdam
Dayli is gestart in Amsterdam, maar heeft plannen om uit te breiden naar andere Nederlandse steden. Bezoek dayli.nl of downloadvde app in de Google Play of App Store om in Amsterdam een gezonde maaltijd te bestellen. Of om later als eerste op de hoogte te zijn als de bezorgdienst in jouw stad van start gaat.   

Bureaus

Media

Economisch